Brent-OCC

Beste bezoeker,

Al sinds 1948 is Brent & OCC (voorheen onder de naam Brent & Bakkeren) actief in het professioneel beschermen van metalen oppervlakken. In de begin jaren waren de werkzaamheden van dhr Brent en dhr Bakkeren vooral het stralen en schilderen van schepen op de diverse werven in Nederland.

Medio jaren tachtig zijn wij ons geheel gaan richten op het ontwikkelen en aanbrengen van duurzame anticorrosie-materialen op nieuwe en op zwaar gecorrodeerde onderdelen. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het veilig en milieuverantwoordelijk be- en verwerken van onze producten. Zo beschikken wij heden ten dagen over een geconditioneerde coatshop, eigen straalcabine en  een uitgebreid machinepark, (de)montagehal welke allemaal voldoen aan de strengste ARBO eisen. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd.

Corrosie, erosie en cavitatie zijn al te vaak een probleem, wellicht ook in uw bedrijf. Het regelmatig moeten vervangen van aangetaste en versleten onderdelen is een tijd- en geldrovende zaak. Of deze onderdelen nu van metaal, beton of kunststof zijn, Brent-O.C.C. heeft een effectieve en duurzame oplossing voor de oppervlakte behandeling van o.a.:

  • pomphuizen en waaiers
  • afsluiters
  • leidingen
  • warmtewisselaars
  • tanks en vaten
  • speciale items zoals filters, propellers, transportschroeven en waterjets

Ons bedrijfspand te Ridderkerk

Machinale werkplaats

DSC00445

DSC00360

Afb0291

De machinale  werkplaats, een ruime hal met verschillende draaibanken, carousselbank, kotterbank en freesmachine.

Sinds januari 2010 beschikken wij over een nieuwe Wotan kotterbank met een tafel van 2 x 1,8 mtr.

Tevens beschikken wij over een ruime de & montage afdeling.

De coating applicatie werkplaats is ingericht met de benodigde voorzieningen zoals afzuig apparatuur, vloeistof dichte vloer werktafels en 2 x 3 ton bovenloopkranen. Hierdoor is het mogelijk om alle mogelijke onderdelen op een juiste manier te behandelen met onze diverse soorten coating.

Om de juiste voorbehandeling voor de te bekleden delen beschikken wij over een straalcabine van 6,5 mtr x 4 mtr.

 

DSC01243

DSC01979